A NASA és a hazugságok

Most, hogy újra egy Holdra szállásos film tölti meg a mozikat, megint sokan vannak, akik "tudják", hogy a NASA-val az élen a teljes tudományos világ hazudik. Például, amikor nem volt Holdra szállás, csupán megrendezték. Vagy amikor a (nem létező) Holdra szálláskor földönkívüliekkel találkoztak, aztán nem is mentek oda vissza többet (ahol nem is voltak). Vagy amikor eltitkolták, hogy valójában több Holdra szállás is volt, mint amennyit bevallanak. Bár ezutóbbit nem tudom, hogyan kell elképzelni: hogy most akkor több Holdra szállást rendeztek-e meg titokban, de ezekről a későbbi, titkosakról még azt is eltitkolták, amit eredetileg titkoltak? Vagy hogy a sima Holdra szállások voltak megrendezve, és a többi, a titkosak meg hirtelen valódiak voltak? Vagy hogy Holdra szállás nem volt, de Marsra szállás igen...
Meg egyébként is, vajon mit szóltak volna a Holdra szálláshoz az ott állomásozó nácik? Vagy a nácikhoz mit szólnak a reptiliánok, akiknek a Hold az űrhajója, és politikusokká változva döntik rabszolgasorba az emberiséget? Vagy ott van az, hogy a Hold valójában színes, csak a NASA eltitkolja, a képeket róla meg fekete-fehérre retusálja.
És ez még csak a Hold.
Meglep, hogy az áltudományos szennylapok olvasóinak nem tűnik fel az a totális, logikatlan képzavar, amit nap mint nap olvasnak. Magyarázza már el nekem valaki, hogy miért könnyebb ebben a katyvaszban hinni, és százezernyi embert (tudósokat, mérnököket, az űrhajósokat, a családjaikat, stb.) meghazudtolni, mint felfogni, hogy volt Holdra szállás. Úgy, ahogy azt a NASA elmondta, és úgy, ahogy azt a rengeteg, a szennylapok által meghazudtolt ember elmondta. Ők, valahogy egyetértenek: se UFO-k, se nácik, se náci UFO-k, se reptiliánok. Csak Holdra szállás, és a milliónyi kép és videó, ami a program során készült.

Megjegyzések